Sintfeest

De groepen 3 en 4 vierden het Sintfeest in de groepslokalen. De Sint en de Pieten kregen een heus spellen circuit te zien. De Pieten en ook Sinterklaas konden zich helemaal uitleven!! De Pieten vonden dit natuurlijk geweldig en deden vol overgave mee! Voor Sint werd een heus dansoptreden op het schoolplein verzorgd. De kinderen hadden 's morgens erg goed geoefend in het gymlokaal onder begeleiding van juf Chantal.

Een zeer geslaagde dag!

Gezellig bezoekje van Pieten op school!!

Letter van marsepein

Samen met groep 1,2,3,4 en 5 een lekkere letter maken van marsepein. De kinderen vonden het zeer leuk om te doen en waren erg trots op hun werkje van marsepein. Bedankt voor de 2 flinke moeders die meehielpen!!

Zichtbaar zijn!

In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland deed groep 4 mee aan je laten zien  in het donker. We volgde een les over Zichtbaar zijn en gingen onze fietsen controleren of er inderdaad goede verlichting op zat. Ook de reflectoren bij de trappers werden gecontroleerd. Als alles goed was en in orde bevonden dan mochten ze een "prima sticker" plakekn en een label aan de fiets maken van: IN ORDE".
Kinderen die geen fiets mee hadden, mochten dit thuis controleren!

Schoolontbijt

Lekker gezond smikkelen, tijdens het schoolontbijt 2017!

Sint Maarten

Wij waren super blij met onze mooie sprookjes!!