TSO

Op onze school wordt de TSO (tussenschoolse opvang = overblijf) geregeld door (gecertificeerde) ouders. Het overblijven is onderdeel van de Ouderraad (OR).

Tijdens het overblijven kunnen de kinderen gebruik maken van het speelmateriaal van de TSO. Er wordt zowel binnen als buiten gespeeld, afhankelijk van het weer.

Kinderen die overblijven nemen zelf hun eten en drinken van huis mee. Snoep eten is tijdens het overblijven niet toegestaan.Tijdens het overblijven kunnen kinderen thee krijgen.

Overblijven kost € 1,85 per keer. Eenmalige inschrijfkosten: € 2,30. Ouders ontvangen maandelijks/tweemaandelijks een nota met het verzoek het verschuldigde bedrag per bank/giro te voldoen.

Aanmelden kan via het overblijfformulier dat op school verkrijgbaar is. Coördinator van de TSO is mevr. Anja Drenth, tel. 06 21547805. Via dit nummer kunt u uw kind ook afmelden voor de overblijf wanneer hij/zij bijvoorbeeld ziek is.