Tennis groep 3,4 en 5 op 10 mei j.l.

Na een paar weken lekker geoefend te hebben met een racket en een bal, mochten we dan eindelijk in het echt tennissen op een tennisbaan.

Voor groep 3 en 4 begon de dag koud en een beetje nattig. Gelukkig werd er hard getraind, waardoor we toch lekker warm bleven. ’s Middags was groep 5 aan de beurt om hun kunsten te vertonen.

De kinderen begonnen met een warming up en lieten daarna alle oefeningen, die ze van meester Berend Jan hadden geleerd aan de ouders zien.

Op het laatst mochten ook de ouders meedoen. Allemaal blije gezichten.

We hebben een erg leuke morgen en middag gehad. Berend Jan en alle hulp tennissers bedankt hiervoor en op naar volgend schooljaar

Tennis groep 3,4 en 5

Met ingang van vrijdag 31 maart jl. zijn de tennislessen in samenwerking met TC Ready uit Scheemda weer begonnen. Onder leiding van meester Berend Jan worden de beginselen van het tennis aangeleerd. Meester Berend Jan geeft tennislessen bij vele verenigingen in de regio. Met leuke activiteiten en op een speelse manier leren de kinderen de hantering, het balgevoel en wat slagen te beheersen. Er zijn dit keer 3 tennislessen in de zaal en 1 afsluitende tennisles op de buitenbaan in Scheemda. Hier is nog geen datum van bekend en krijgt u naer bericht over. We hopen weer op een plezierige samenwerking en leuke en leerzame lessen voor de kinderen.