Continurooster

We werken op onze school me een continurooster. De schooltijden zijn als volgt:

groep 1 t/m 3        ma-d-do           08.30-14.15 uur

wo-vr                08.30-12.30 uur

groep 4 t/m 8        ma-d--d0-vr      08.30-14.15 uur

wo                     08.30-12.30 uur

De groepen3 t/m 8 hebben een ochtendpauze van een kwartier en tijd voor een pauzehapje ( fruit of iets dergelijks). Tussen de middag is er een kwartier de tijd om te eten ( kinderen moeten zelf hun eten en drinken meenemen) en een kwartier om buiten te spelen. Voor schooltijd en tijdens de ochtendpauze zijn er één of meerdereleerkrachten op hety plein om toezicht te houden.Ouders die zich vrijwillig aangemeld hebben, verzorgen ook een deel van de opvang. Zij eten met de kinderen van de groepen 1/2. De leerkrachten hebben dan ook even pauze.In de andere groepen wordt gegeten onder begeleiding van een leerkracht of onderwijsassistent.Het eten gebeurt op verschillende tijden( groep1 t/m 4 om 12.00 uur, groep 5 t/m 8 om 12.15 uur.Daarna hebben de kinderen een kwartier pauze.Dan zijn er leerkrachten en ouders aanwezig om toezicht te houden.Ale leerkrachten hebben gedurende de dag een half uur pauze.Dat ksan bestaan uit een kwartier in de ochtendpauze en een kwartier  tussen de middag of een half uur tussen de middag.